Hírek

2016.12.21. 07:19

Új partnerekkel kötöttek megállapodást

Veszprém – A társaság hatékonyságát növelő, valamint a környezeti fenntarthatóságot segítő együttműködési megállapodásokat kötött a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. (VKSZ) a napokban tartott partnertalálkozóján.

Marton Attila

A társaság az ünnepek és az év vége közeledtével összejövetelre hívta gazdasági és közéleti partnereit. Temesvári Balázs, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója évértékelőjében kiemelte, 2016. számos változást hozott a cég életében. Új szolgáltatásokat vezettek be, mint például a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Több városüzemeltetési feladattal bővült a portfóliójuk, míg a kéményseprés feladatköre a katasztrófavédelemhez került a társaságtól. A vezérigazgató a folyamatban lévő projektekről, így a Flóris Lakópark ingatlanberuházásról is szót ejtett, valamint levetítették a társaság társadalmi szerepvállalásáról szóló filmet is.

A rendezvényen együttműködési megállapodást írt alá Temesvári Balázs vezérigazgató és a több informatikai szereplőt tömörítő konzorcium vezetőjeként Izbéki Csaba, az IBM Magyarország Kft. üzletág igazgatója. Az együttműködésben informatikai megoldások, például a közművek optimális működését támogató szolgáltatások szerepelnek.

Az energiahatékonyságot növelő program érdekében együttműködési megállapodást írt alá Temesvári Balázs és Bujáki Zsolt, az MVM Partner Zrt. Értéknövelt Szolgáltatások igazgatója, valamint Szabari Dóra, a cég Termék- és szolgáltatásfejlesztési osztályának vezetője. A megállapodás részeként további elektromosautó-töltőket telepíthetnek Veszprémben, emellett az egyezségben e-bike rendszer, valamint egy energiapont létrehozása is szerepel. Utóbbiban az energiahatékonyság növelésének módszereiről tájékozódhatnak majd az érdeklődők.

A partnertalálkozón közreműködött a Veszprémi Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Írisz kisegyüttese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!