Hírek

2017.02.04. 13:45

Táblagépet akart lopni, lebukott

Pápa - A gyanú szerint táblagépet akart lopni egy pápai áruházból egy 41 éves nő. A törvénytelen akció nem járt sikerrel, a pápai rendőrök előállították a botcsinálta tolvajt.

Polgár Tibor

A Pápai Rendőrkapitányságtól megtudtuk: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy pápasalamoni nő január 30-án a délutáni órákban az egyik pápai hipermarket polcáról levett egy táblagépet, majd a próbafülkében lefeszítette róla az áruvédelmi eszközt. Az üres csomagolást visszatette az eredeti helyére, míg a műszaki eszközt a ruházatába rejtette, és megpróbálta fizetés nélkül elhagyni a boltot. A pénztártól való távozása után az áruház biztonsági őre feltartóztatta a nőt, majd miután előkerült a lopott tárgy, értesítette a rendőröket.

A helyszínre kiérkező egyenruhások, Németh Péter rendőr főtörzsőrmester, körzeti megbízott és járőrtársa, Hajdu Péter rendőr törzsőrmester elfogták a 41 éves nőt, előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A pápasalamoni gyanúsítottal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a pápai kapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!