Hírek

2017.03.30. 16:56

Áprilisban újra indul a horgászvizsgáztatás

Zöld utat kapott a 2017. évi horgászvizsgáztatás, így áprilisban a Bakony – Balaton Horgász Szövetség (BBHSZ) négy vizsgabizottsága folytatja a horgászok jogszabály által előírt vizsgáztatását.

Molnár Sándor

A BBHSZ elnöke, Táncsics Aladár elmondta, hogy Balatonalmádiban, Csabrendeken, Várpalotán és Veszprémben lesznek majd a vizsgák. Segítségképpen felhívta a vizsgára készülők figyelmét arra, hogy a BBHSZ honlapján részletesen közreadják a horgászvizsga lebonylításának szabályzatát, ismertetik a vizsgáztatás jogszabályi hátterét és ugyancsak itt adják meg azt a linket is, amelynek alkalmazásával a NÉBIH oldaláról  letölthető a 68 oldalas és 66 halfaj  fényképét is tartalmazó "Horgászvizsgára való felkészülést segítő tankönyv".

Fotó: Molnár Sándor


– Honlapunkon  közre adjuk az egyes vizsgák helyét és időpontjait is. Ugyanitt lehet, illetve kell a vizsgára bejelentkezni. A sikeres bejelentkezést a vizsgabizottság e-mailben visszaigazolja. Az előzetes bejelentkezés a vizsgára való befogadásnak az előfeltétele, azt az állami vizsgarend írja elő.

Az április havi vizsgaidőpontok: Balatonalmádi: 7-én és 28-án, Csabrendek: 14-én, Veszprém: 7-én és 28-án, Balatonalmádiban és Veszprémben 14.00 órai, Csabrendeken 17.00 órai kezdettel. A várpalotai vizsgaidőpontok április 3-án kerülnek közzétételre – adott tájékoztatást a Bakony – Balaton Horgász Szövetség elnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!