Hírek

2017.03.06. 20:40

Önzetlen segítők: visszaköltözhetnek házukba a vanyolai Pap Gyuláék

A Napló által felkarolt vanyolai család kálváriáját február elején mutattuk be, azóta pedig rengetegen segítő kezet nyújtottak számukra.

Polgár Tibor

Az anyagi felajánlások, adományok mellett voltak, akik vállalták, hogy ingyen rendbe teszik a kétgyermekes fiatal pár családi házának kiégett kéményét, illetve fűtési rendszerét. Így a család hamarosan visszaköltözhet az ingatlanba.

Fotó: Polgár Tibor

Mint beszámoltunk róla, fűthetetlenné vált házuk miatt Bognár Annamária és Pap Gyula költözni kényszerült a két gyermekükkel, az egyéves Zsomborral és a hétéves Fannival. Vanyola régi óvodájának épületében kaptak szállást. A Napló elindította adománygyűjtését a család megsegítésére, amihez nagyon sokan csatlakoztak, többen személyesen keresték fel a családot, hogy támogatást nyújtsanak nekik. Az anyagi felajánlások mellett kaptak például tűzifát, kisgyermekük számára jelentős mennyiségű pelenkacsomagot, emellett néhányan vállalták, hogy térítésmentesen újraépítik a családi házuk kiégett kéményét.

– Bevallom, rettentően zavarban érzem magam a sok támogatás miatt. Nem számítottam rá, hogy ilyen sok segítséget kapunk. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki bármivel is segített nekünk! – nyilatkozta a Naplónak Pap Gyula, akinek nemrég megműtötték a németországi vágóhídon súlyosan megsérült jobb karját, azonban a teljes gyógyulás még messze van számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!