Hírek

2017.04.06. 21:25

Visszakapta az ellopott láncfűrészét

Pápa - Visszaadták a pápai rendőrök a sértettnek azt a láncfűrészt, amit tavaly októberben loptak el a telkén levő melléképületből.

Polgár Tibor

A sikeres nyomozás eredményeként a tulajdonos visszakapta a rendőröktől (jobbra Fűzfa László) az ellopott láncfűrészét Fotó: rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves pápai F. Balázs október 15-én este bemászott egy pápai ház udvarába, majd az egyik nyitott épületből ellopott egy láncfűrészt, amit egy ismerősének tovább is adott. Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízott és Györgydeák Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós, nyomozó április 3-án reggel egy nagyteveli férfinél tartott házkutatás alkalmával megtalálta az ellopott munkagépet. A rendőrök a fűrészt lefoglalták, majd egy órán belül előállították a Pápai Rendőrkapitányságra a lopással megalapozottan gyanúsítható F. Balázst, aki gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett.

A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. A rendőrök a munkagépet még aznap visszaadták a tulajdonosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!