Hírek

2017.05.30. 14:51

Sport, kulturális műsorok és bál Gicen

Gic – Kicsik és nagyok egyaránt találhattak kedvükre való szórakozást a szombaton megtartott II. Janka napi búcsúi förgetegen.

Laskovics Márió

Tavaly után második alkalommal rendezte meg a Janka-napi búcsúi förgeteget a gici önkormányzat és a Gici Szabadidő és Sportegyesület szombaton a sportpályánál.

A győztes, Gic 2. számú focicsapata, jobb oldalon Sebestyén Zoltánné polgármester

Kispályás focival indul a program, majd a gyerekek kerékpárversenyen vehettek részt. Kora este a faluba látogató kétszázötven-háromszáz ember a helyi csoportok zumba, mazsorett, valamint zenés-táncos-musical bemutatóinak, illetve a Sokorópátkai Dalárdának műsorának, és a Bakonytamási Vidámság Kulturális Egyesület bohózatának tapsolhatott.

Vock Balázs indítja a kerékpárversenyt

Kísérőprogramként légvár, csillámtetoválás, arcfestés, körhinta, valamint különböző mutatványosok, és büfé várta a községbe látogatókat.

Minden résztvevő élvezte a tekerést

Az esti bál 23 óráig tartott, a Kocka zenekar szolgáltatta a talpalávalót – tájékoztatott Sebestyén Zoltánné polgármester.

- Nagyon jól sikerültek a programok. Kiemelném a bicikliversenyt, ami nagyon színvonalas volt, ezúton is köszönjük Vock Balázsnak a fantasztikus lebonyolítást. A legkisebbek futóbiciklivel rótták a köröket, de volt külön óvodás és iskolás kategória is. Mind a huszonkét résztvevőt díjaztuk, mindenki érmet, a legjobbak pedig még kupát is kaptak. Így a gyermeknaphoz kapcsolódva egy nagyon jó élményben volt részük – jegyezte meg a faluvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!