Hírek

2017.07.04. 14:50

Ismét filmvetítések a Balaton partján

BALATONFŰZFŐ Az egykori kertmozik hangulatát idéző filmvetítéseket tartanak csütörtökönként a tobruki strandon.

Marton Attila

A strandmozit tavaly szervezte meg először a Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület. A program nagy népszerűségnek örvendett, felkeltette a helyiek és a turisták érdeklődését is, ezért úgy gondoltuk, idén folytatjuk a kezdeményezést, mondta Szanyi Szilvia, a szervezet elnöke. A tavalyihoz hasonlóan ezúttal is magyar rendezők filmjeit láthatják a nézők. Elsőként július 6-án, csütörtökön 21 órától a Berosált a rezesbanda című magyar családi filmet vetítik. A programban a továbbiakban a Víkend és a Hurok című thrillerek, a Dumapárbaj, és a ma már kultikus filmnek számító Kontroll szerepel. Az utolsó, augusztus hatodikai strandmozin szintén egy népszerű hazai filmet láthatnak a nézők, egyelőre azonban még meglepetés, hogy mit, tette hozzá Szanyi Szilvia.

Nézők az egyik tavalyi vetítésen. A strandmozi  első bemutatóját július hatodikán, csütörtökön 21 órától rendezik Fotó: Szanyi Szilvia

A vetítéseket csütörtökönként 21 órától tartják a tobruki strandon, a mozi rossz idő esetén elmarad. A szervezők azt tanácsolják, a látogatók vigyenek magukkal pokrócot, szúnyogriasztót. A vetítéseket a Magyar Mozik nevű szervezet támogatásával láthatják a nézők, a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!