Hírek

2017.08.29. 19:10

Az ország legjobb fürdői között: hetek óta az élmezőnyben a pápai létesítmény

Az év magyar fürdőjét kereső internetes szavazás hároméves történetében először szerepel Veszprém megyei létesítmény a legjobbak között: a pápai Várkert fürdő július közepe óta minden héten tagja a kategóriája első öt helyezettjének.

Polgár Tibor

A termalfurdo.hu weboldal harmadik éve hirdeti meg a magyar épített fürdők versenyét. A nyereményjátékkal is színesített szavazás június elsején kezdődött és augusztus 31-ig tart. A létesítményeket nagyságuk, ismertségük alapján három kategóriába sorolták. Az év fürdője címért a legnagyobb hazai fürdők versenyeznek, a pápaihoz hasonló méretű, regionális jelentőségű létesítmények Az év feltörekvő fürdője kategóriában indultak a voksokért, a legkisebb fürdők számára pedig létrehozták A helyiek kedvenc fürdője címet.

A pápai Várkertfürdő Az év feltörekvő fürdője címért versenyez
Fotó: Várkertfürdő

A pápai Várkertfürdő július 20. óta minden héten szerepel Az év feltörekvő fürdője kategória első öt helyezettje között. A verseny kiírói hetente közzéteszik a legtöbb szavazatot kapott fürdők listáját, de nem a helyezések sorrendjében, csupán azt jelzik, melyik öt létesítmény kapta azon a héten a legtöbb szavazatot - tájékoztatta a Naplót Huszár Hajnalka, a Várkertfürdő marketing- és értékesítési vezetője. Megtudtuk tőle: a versenyt meghirdető weblapon augusztus 31-ig, csütörtökig még lehet szavazni a pápai fürdőre, és akik voksolnak, nyereménysorsoláson vesznek részt. A három kategória legjobbjait szeptember 5-én hirdetik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!