Hírek

2017.09.06. 19:00

Csülök, cicege, bor - finom ételek és jó borok Pápán

PÁPA - Szerdán színpadi produkciók kíséretében vette kezdetét a Pápai csülök-, cicege- és borfeszti- vál az Esterházy-kastély udvarán.

Polgár Bettina

A nem mindennapi kulináris élményeket kínáló, zenés-táncos produkciókkal fűszerezett fesztivál egészen szeptember tizedikéig, vasárnapig várja az érdeklődőket. A kastélyudvarra ellátogatók csülökből készült ételeket és különféle ízesítésű cicegéket kóstolhatnak, illetve 15 faházban más-más pincészetek borait ízlelhetik meg, két helyen pedig pálinkát fogyaszthatnak.

A finom ételek, illetve a jó borok mellett szerdán a pápai nyugdíjasegyesület irodalmi színpada és a Kemesszentpéteri Bíborvirág Néptánccsoport szórakoztatta a közönséget, majd a Három zenekar, továbbá Mózes László harmonikás felelt a hangulatért.

Ma 17 órától fellép a Magyargencsi Dalkör és a Kemenesmagasi Citerazenkar, amelyet az Esszencia zenekar, továbbá Greznár Zoltán követ.

A Pápai csülök-, cicege- és borfesztivál nyitóünnepségét pénteken 19.30-tól tartják a Somlói Borrend és a Somlói Borút Egyesület közreműködésével. Ez után a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület a Vadvirág Néptáncegyüttes 35. évfordulójára összeállított műsorát mutatja be.

Szombaton többek között fellép a Hot Jazz Band, vasárnap este pedig a 15 éves szólókarrierjét ünneplő pápai származású énekesnő, Zséda koncertjével búcsúztatják a 2017-es Pápai csülök-, cicege- és borfesztivált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!