Horoszkópok

2011.05.20. 22:02

Napi horoszkóp

Az Oroszlánnak jó időszak ez a tervei megvalósításához.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Ma mindenképpen aktív, tevékeny és elégedett napot zárhat, erről gondoskodnak a csillagállások. Az ön lehetőségei szinte korlátlanok most. A szerelemben is kedvező fordulat jöhet.

Bika (április 21-május 20.)
A Vénusz ma segít kiteljesíteni a szerető, befogadó személyiségünket. Azaz ma könnyen mehet a szeretet kinyilvánítása a másik felé, s az igényünk is nagyobb lehet a viszonzásra.

Ikrek (május 21-június 21.)
Ön lecsendesedik az elkövetkező napokban, és mindent elkövet annak érdekében, hogy harmonikus legyen a magánélete. Ez most annyira fontos, hogy kész akár a kompromisszumokra is.

Rák (június 22-július 22.)
Ha ma elragadja egy kis mélabú, esetleg úgy érzi, hogy nincs perspektívája, oda se neki! Remélhetőleg csak a bolygók mozgása okozza mindezt. Foglalkozzon a baráti szálak szövögetésével!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Jó időszak kezdődik. Megvalósíthatja  saját ötleteit, és megvédheti az érdekeit. Ne azon gondolkodjon, hogy mi mindent fog egyszer megvalósítani, azt nézze, mit tehet meg ma!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
A csillagok arra figyelmeztetik, hogy tartsa be az ígéreteit és becsülje meg a hagyományokat. Nem baj, hogy rejtegeti a belső világát, de azért néha kimutathatná az érzelmeit.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Bírálgató kedvén, időnkénti nyerseségén változtatnia kell. A munka most úgy leköti önt, hogy a szerelmet is félreteszi. Pedig nincs szebb dolog a világon, mint tartozni valakihez.

Skorpió (október 24-november 22.)
Ne hagyja ki az olyan alkalmakat, amikor aktívan befolyásolhatja a sorsa alakulását. Ezenfelül: valamit megszerezni vagy megtartani egészen mást jelent. Nem csak a munkában.

Nyilas (november 23-december 21.)
A konfliktusokat a héten nem kell kikerülnie, hiszen azok megoldásával tudja kiharcolni magának a tekintélyt. Ha kedvesével nézeteltérése támad, humorral feloldhatja.

Bak (december 22-január 20.)
Talán kicsit szétszórtabb most a szokottnál. Edzenie kellene a koncentrálóképességét. Ha dolgozik, mutassa meg, hogy mire képes, vegye észre továbbá az ön felé irányuló érzelmeket!

Vízöntő (január 21-február 20.)
Határozottan kitartani elvei mellett  még akkor is, ha ez környezete ellenállásába ütközik  nem könnyű. De képzelje el, hogyan érezné magát akkor, ha elárulná a hitét.

Halak (február 21-március 20.)
Próbálja úgy szervezni az estéjét, hogy azt a világ zajától távol tudja tölteni. Egy olyan helyen, ahol elgondolkodhat azon, hogy miért nincsenek ínyére azok a változások, amelyek mostanában történnek ön körül.

Ezek is érdekelhetik