Horoszkópok

2011.05.27. 22:08

Napi horoszkóp

Horoszkóp - május 28., szombat

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) Ha a körülmények tegnap nem kedveztek volna ahhoz, hogy ötleteit megvalósítsa, ma itt az alkalom. Most váratlan lendületet kaphat külső és belső inspirációból is. Ne költekezzen!

Bika (április 21-május 20.) Mára összeszedte magát. Nekiáll-hat elrendezni az elodázott dolgokat. Nemcsak lelki ereje, de tehetsége is megvan ahhoz, hogy terveit most véghezvigye, de cselekedjen megfontoltan.

Ikrek (május 21-június 21.) Játékos kedvében lehet. Számíthat egy különleges üzenetre is. A csillagok most merész elhatározásokra ösztönözhetik. Vigyázzon, mert lehet, hogy rosszul dönt valakivel kapcsolatban.

Rák (június 22-július 22.) Úgy tűnik, ön mindig többet dolgozik másoknál. Ezt nem kényszerből teszi, hanem azért, mert így érzi jól magát. Ha nem kap újabb és újabb feladatokat, akkor is talál magának tennivalót.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ha valami ma komolyan felbosszantja, ne mondja ki rögtön a véleményét, előbb sétáljon kicsit! Terelje el a figyelmét a kellemetlen dolgokról. Például találja ki, hol töltse a szabadságát.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Tervezgetés helyett dolgozzon inkább! Ön az utóbbi időben nem figyelt kellően a részletekre. Most ezt a mulasztását pótolhatja. Anyagi helyzete meglehetősen szövevényes.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Talán  gondjai vannak a párkapcsolatával. Hiába van május, ez a hónap nem kedvez önnek a szerelemben. Figyeljen az apróságokra, hiszen azokból tevődik össze a nagy egész.

Skorpió (október 24-november 22.) Igyekezzen megfelelni az elvárásoknak. Ez bizonyára nehezen megy egy Skorpiónak, de higgye el, megéri! Húzza be a tüskéit és próbáljon meg vonzóbb lenni!

Nyilas (november 23-december 21.) A bolygók állása most új szerelmet hozhat. Ám az is lehet, hogy ön a meglevő partnerében talál valami újat, amitől ismét fellángol a régi szenvedély. Szép hónap ez a május.

Bak (december 22-január 20.) Békéljen meg önmagával és a környezetében élőkkel is! Gondoljon arra, hogy mindenkiben ott lakozik a másik nem is. Egyszerűen fogalmazva: a harcos bennünk a férfi, a szerető a nő.

Vízöntő (január 21-február 20.) A csillagok érzelmi túltengést jeleznek. Ne akarjon mindenkivel jót tenni, mert úgysem sikerül. Legfeljebb ön fárad bele. Foglalkozzon a családtagjaival, kényeztesse őket!

Halak (február 21-március 20.) Talán korábbi keserű, kellemetlen tapasztalatait vetíti ki a jelenre, s emiatt fölösleges félelmek gyötörhetik. A sors csak ritkán ismétli önmagát, de az ember többször elköveti ugyanazt a hibát.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik