Horoszkópok

2016.10.20. 07:55

Napi horoszkóp - Az Ikrek ma extrán motivált

Horoszkóp - A Rák ma nagyon vigyázzon, hogy kinek mit mond el!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Lehet, hogy ma a legnagyobb igyekezete ellenére sem fog végigérni egy feladaton, pedig tényleg nagyon szeretné befejezni. Nem történik akkora tragédia, mint gondolja.

Bika (április 21.-május 20.) - Pár, munkával kapcsolatos ügye rendkívül jól alakult az utóbbi időben, ezért komoly elhatározásra szánt el magát. Szeretne feljebb lépni, amire jó esélye van.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Extra motivált, hogy minden feladatát időben befejezze ma. Tudja, hogy valaki árgus szemekkel figyeli a tevékenységét, ezért mindent bele is ad. Nyugodjon meg, sikere lesz!

Rák (június 22-július 22.) - Nagyon vigyázzon, hogy kinek mit mond el, mert ön jóhiszeműen elárul valakinek egy kisebb titkot a munkahelyén, holnap pedig már mindenki erről fog bent beszélni. Csak óvatosan!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Annyi dolognak járjon ma a végére, amennyinek csak lehet, ugyanis nem tudhatja, hogy a héten még mennyi új feladattal látják majd el. Jobb ma elintézni, amit csak lehet!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Fontos, hogy egy önnek semmiségnek tűnő ügyet megfelelő komolysággal kezeljen, mert valakiknek a környezetében igencsak számít. Biztosítsa őket a támogatásáról!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Talán túlzóak az elvárásai valakivel szemben, ezért lehet, hogy eddig úgy érezte, csak csalódást okoz önnek az illető. Adjon neki egy kicsivel nagyobb teret kibontakozni!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nem volt egyszerű a dolga egy bizonyos téren, mert nem volt birtokában a döntéshez szükséges összes információ. Szerencsére mégis sikerült a legjobbat kihoznia!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egyáltalán nem nevezhető nyugodtnak az utóbbi időben. Valami nagyon is frusztrálja, és tudja is az okát. Változtatni szeretne, de tudja, hogy ez nem egyszerű. Csak rajta!

Bak (december 22.- január 20.) - Jegyezze meg, hogy az élet mindig döntetlenre játszik. Egyszer ad, másszor elvesz. Így ha jó ideje a rövidebbet húzza, lassacskán elvonulhatnak a felhők és kisüthet a nap.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Egy baráti beszélgetés is rengeteget segíthet abban, hogy eldöntsön valamit, amin egy ideje hezitál. El kell gondolkoznia azon, hogy mit szeretne, és aszerint döntenie. Bátran!

Halak (február 21.- március 20.) - Ön kezelni tudná a felmerülő konfliktusokat, mert mindig visz némi humort a dolgokba, de a párja bolhából is elefántot csinál. Viszont ő is szokta ráébreszteni a butaságokra.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!