Horoszkópok

2017.01.02. 11:33

Napi horoszkóp - A Skorpiónak igazán szerencsés napja lesz

A Halak Hajlamos lehet ma túlterhelni saját magát.

Heffler Péter

Kos – Ma bizony jó néhány olyan probléma is felszínre kerül, amiket eddig elegánsan az asztal alá söpört. Nincs mese, ma ezekkel is foglalkoznia kell, hogy tovább tudjon lépni!

Bika – El kell döntenie végre, hogy mihez szeretne kezdeni, mert így a többiek csak várnak a válaszára. Nem tisztességes velük szemben kivárásra játszani. Lépnie kell!

Ikrek – Egy bizonyos szerepben nem érzi annyira jól magát, mint korábban. Úgy véli, hogy megváltoztak a feltételek, így pedig már közel sem annyira vonzó a dolog.

Rák – Ha vannak, a munkáját érintő még nyitott kérdések, akkor azokat most kellene lezárnia. Később már nem biztos, hogy lesz rá elég ideje, vagy lehetősége. Most kell foglalkoznia velük!

Oroszlán – Elég nagy a nyüzsgés maga körül, de ön mégis meg tudja őrizni a hidegvérét, és továbbra is száz százalékosan képes koncentrálni a feladataira. A főnökei ezt szeretik önben!

Szűz – Nem érdemes tovább a múltat bolygatnia, mert nem fog többet megtudni belőle, mint eddig. Inkább nézzen előre, és szövögesse tovább a terveit! Nagyon jó úton halad!

Mérleg – Amikor már úgy érzi majd, hogy semmi esélye egy bizonyos ügyben, akkor fog nagyot fordulni a hadiszerencse és minden megváltozik egy csapásra. Legyen hite!

Skorpió – Igazán szerencsés napja lesz, mivel valaki a munkahelyén sok terhet levesz majd a vállairól. Szívesen megköszönné, vagy meghálálná neki a segítséget, de nem tudja, hogyan tegye.

Nyilas – Elsőre valami inkább nyűgnek tűnik, azonban a nép későbbi részében rájön, hogy ez inkább lehetőség, semmint púp a hátán. Próbálja legjobb tudásához mérten megoldani!

Bak – Remekül indított egy bizonyos feladatban, de azért még bőven lesz tennivalója. Még csak az út elején jár, tartalékoljon az erejével, nehogy idő előtt kipukkadjon. Többet ésszel, mint erővel!

Vízöntő – Jól indult a napja, de tudja, hogy meg kell majd hoznia egy döntést, amiért sokan kikezdhetik. Nem szabad félnie ettől, hiszen pontosan ezért vállalta ezt a feladatot.

Halak – Hajlamos lehet ma túlterhelni saját magát, mert mindent magának szeretne. Inkább osszon ki pár feladatot a többiek között is, mert így előbb-utóbb teljesen lemeríti magát.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!