Ingatlanbazár

2021.12.04. 11:31

Egy megújuló, csabrendeki szépség, amelybe bárki beleszeret!

A közel 100 éves épület stabil, vaskos falait, ahogy az eladó csabrendeki ház belső és külső tereit épp most újítják fel. A fotók néhol még a kicsit szomorúbb múltat ábrázolják. De az optimista, ragyogó jövő már így is átsejlik a 9 milliós ingatlan anyagán...

Forrás: Ingatlanbazár

“ELADÓ A SÜMEGI TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN, EGY FELÚJÍTÁS ALATT ÁLLÓ, STATIKAILAG JÓ SZERKEZETŰ, 32 M2-ES, BELTERÜLETI NYARALÓ! Az eladó ingatlan Sümegtől 5 km-re, Szigligettől 25 km-re található, egy szép és rendezett nagyközségben, mely a környékre látogatók körében igen népszerű. A ház megközelítőleg 100 évvel ezelőtt épült, a falak 70 cm-es kőből készültek. Az ingatlanban a közművek közül a gáz kivételével minden megtalálható. Az épület tetőszerkezete jó állapotú, a gerendákat szépen ápolták az évek alatt, A HÉJAZATOT ÉPPEN MOST CSERÉLIK! 

 

A kis ház 3 helyiségből áll, a nappali-hálószoba 20 m2-es, a konyha és a fürdőszoba saját ízlés szerinti kialakításra vár. A belső válaszfalak téglából készültek, A BELSŐ ÉS A KÜLSŐ FALAKAT, BELSŐ TEREKET ÉPP MOST ÚJÍTJÁK FEL, ALAKÍTJÁK ÁT! A ház melegét jelenleg kályha biztosítja, kandalló kiépítésére a lehetőség adott, a kémény jó állapotban van. AZ ÉPÜLET SZÁRAZ ÉS PÁR HÉTEN BELÜL KÖLTÖZHETŐ, KIADHATÓ! A TELEPÜLÉS HANGULATOS, ÍGY AKI ABBAN GONDOLKODIK, HOGY SAJÁT KIS VENDÉGHÁZAT SZERETNE, ANNAK TÖKÉLETES VÁLASZTÁS LEHET EZ AZ INGATLAN. A telek 880 m2, füvesített, pár fa található rajta. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!