Ingatlanbazár

2022.03.12. 11:30

A hét színpárja: fehér és karamell egy Pápa városi otthonban!

Pápa városának csodás, 95 nm-es lakását elsősorban a színek miatt néztük meg. Lássuk, hogyan mutat, ha tényleg csak két árnyalattal dolgozunk a belső térben!

“Eladásra kínálok, Pápa város történelmi belvárosának szívében egy igényesen-teljes körűen felújított, 95 nm alapterületű, 3 szobás földszinti (lépcső mentes) tégla lakást. A lakóingatlan impozáns kivitelezésű, melynek a belsőépítészeti megoldások kivitelezése minőségi anyagok felhasználásával, ízléses formában érhetőek tetten a különböző helyiségekben. 

 

Értékét nagyban növeli igényes, teljes modern kialakítás mellett a városon belüli elhelyezkedése, valamint a parkolási lehetőség is. Az ingatlan frekventáltsága nem is lehetne kedvezőbb, hiszen a hamarosan megújuló sétáló utcától pár lépésnyire található, amitől szinte minden fontos üzlet, posta, bank, buszpályaudvar, gyógyszertár bevásárlóközpont karnyújtásnyi távolságra helyezkedik el. Elrendezését tekintve: előszoba, 3 különálló szoba, egy hatalmas amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba, közlekedő, WC helyiségekből áll. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!