Ingatlanbazár

2022.12.17. 11:30

A hét ingatlanja: autentikus vonalak és persze panoráma Aszófő Öreghegyen

270 millió forintra lesz szüksége annak a személynek, aki hozzánk hasonlóan beleszeret az Aszófő Öreghegyen kínált panorámás házba. Szuper képek, nyugalmat árasztó környezet, így télvíz idején, álmodozóknak és tehetőseknek egyaránt!

Forrás: ingatlanbazár

Aszófő Öreghegyen, lágyan lankás domboldal legkönnyebben megközelíthető részén 3124 nm-es telken fekvő FULL PANORÁMÁS ház eladó. Az ingatlant kényelmes nyaralónak ajánlom. A 110 nm-es épület földszintjén hangulatos, kertkapcsolatos nappali-konyha-étkező, és boltíves borospince található. Az emeleten 2 nagy méretű szoba, fürdő és közlekedő került kialakításra. 
Az ingatlan akár a jelenlegi, gondosan válogatott bútorzattal együtt is megvásárolható (a berendezési tárgyak külön-külön nem eladók)! A terület szinte minden pontjáról nagyszerű panorámában van részünk, melynek része a tihanyi apátság épülete is. Közművek közül villany és víz (kútból, kiépítve, bekötve) áll rendelkezésre. Megközelítése személyautóval télen-nyáron egyszerű, az ígéretek szerint hamarosan aszfaltoznak is. Nyugalmat, természetet, panorámát kedvelők előnyben. [...]”
További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!