Ingatlanbazár

2023.07.30. 15:30

Tökéletes elhelyezkedésű házat keres? Megtaláltuk, nem mellesleg balatoni panorámával!

A balatonfüredi 267 négyzetméteres ingatlant 259 millió forintba kerül, ezért a pénzért a balatoni panorámán és az egyedi adottságokon felül, egy gyönyörű hófehér cserépkályha és a tökéletes konyha is a tulajdonosé lehet.

Veol.hu

+++TÖKÉLETES ELHELYEZKEDÉSŰ HÁZ BALATONFÜREDEN ELADÓ+++

Megvételre kínálok a Balaton északi partján, BALATONFÜREDEN egyedi adottságokkal rendelkező 267négyzetméter nagyságú családi házat.

Az 1400 négyzetméteres KERT, első részéről, csodálatos balatoni panoráma tárul elénk. Az épület mögötti rész kellemes intimséget nyújt.

2000-ben épült házat HATALMAS terek jellemzik, egy szintes ,de a tetőtér beépíthető.

A földszinten előszoba ,mosókonyha, TÁGAS amerikai konyhás nappali , télikert, kettő hálószoba mindkettő külön fürdőszobával ,gépészeti helység és egy külön WC kapott helyet. A nappali nagyságából kifolyólag, alkalmas családi összejövetelek helyszínére.

A tágas tereket hatalmas nyílászárókkal építették meg ,ezért az egész ingatlan nagyon VILÁGOS- A tetőtérben egy szoba már kialakított, ami pakolós szobaként látta feladatát. Az egész tetőtér beépítésére van lehetőség.

A házhoz két kocsi beállású GARÁZS tartozik , a mosókonyhából közvetlenül a garázsba érkezünk.

Az ingatlan fűtését gáz kazán látja el, padlófűtéssel és radiátorokkal. A nappaliban egy csodálatos cserépkályha kapott helyet.
Egyes helységek klímával vannak ellátva.

A biztonságért mozgásérzékelős riasztórendszer felel.

A hátsó kertben egy kerti SZERSZÁMOS ház kapott helyet.

Az ingatlant egy magánútról lehet megközelíteni elektromos kapun keresztül védve az ott lakók nyugalmát...]

További izgalmas lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!