Ingatlanbazár

2023.12.17. 11:30

Veszprémben keres családi házat? Itt egy új építésű 4 szobás igényeseknek!

Az ingatlan előnyei: nem ikerház, jó helyen van, új építésű, nagy méretű és mégis kis energiaigényű! Plusz egy szobával is kibővítheti, ha nem elég a hely, a két szint. Aki Veszprém belvárosából csendesebb helyre költözne, mindenképpen nézze meg ezt a házat, hiszen a családjával egy békésebb, csendesebb helyen lakhat egy olyan házba, ahová mindig besüt a Nap!

Veol.hu

“Veszprém belvárosához közel, a Füredidombon, kedvelt kertvárosi részen, hangulatos, fenntartható, modern, minimális energiaigényű, új építésű, saját használatú, megosztási vázrajzzal 272 m2-es, füvesített, körbekerített kerttel, két szintes, kb. 120 m2-es, 4 szobás, családi ház eladó.

 

Az ingatlant az utca felől egy 91 m2-es, használati jog megosztással kijelölt területen tudjuk megközelíteni, teljesen elszeparált tolókapuval.

 

Az épület 2023-ban téglából épült, 12 cm-es szigeteléssel, cserép fedéssel. Az ingatlan két szintes, DNY-i tájolású. Földszintjén egy nagy méretű, világos, nappali-konyha-étkező található terasz és kertkapcsolattal, épített zuhanyzós fürdőszobával, előszobával. A földszinten van lehetőség kialakítani plusz egy szobát, kertkapcsolattal. Az emelet tetőtere magas belmagassággal rendelkezik, 3 szobával, káddal felszerelt fürdőszobával.

Az ingatlan fűtése elektromos fűtés illetve hűtő/fűtő klíma és napelem (18.000 W önellátó kiépítve). A nappaliban egy épített kandalló is kialakításra került, amely része az energetikai hatékonyságnak és az elektromos hálózati függetlenségnek. Gáz az épületben nincs (a gáz csonk a telekhatáron van).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!