Kézilabda

2014.08.04. 11:45

Szuper kupa először

Veszprém - Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal a Veszprém Arénában rendezik meg a kézilabda Szuperkupát, ahol hazánk két legjobb női és férfi alakulatai mérik össze erejüket.

B. Virág Rita

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) hagyományteremtő szándékkal hívta életre a Szuperkupát. A kiírás szerint egy napon és egy helyszínen díjmérkőzést rendeznek a magyar női és férfi első osztályú bajnokság első két helyezettje számára.

Az idén, augusztus 31 -én tartják meg a Szuperkupát a Veszprém Arénában, ahol a nőknél a Bajnokok Ligája győztes és magyar bajnok Győri ETO az ezüstérmes Ferencvárossal csap össze.

Nem kell tavaszig várni a Szegedre, a Szuperkupán Veszprémbe látogat a rivális (Fotó: Penovác Károly)

A férfiaknál pedig az aranyérmes MKB- MVM Veszprém KC a második Pick Szeged gárdájával meccsel.

Az MKSZ a következőkben semleges helyszínen bonyolítja le a rangos eseményt és arról is biztosítja a kézilabdát szerető közönséget, hogy 2018- ig biztosan lesz Szuperkupa.

A hivatalos menetrend szerint a Győr -FTC találkozó 15 órakor, a Veszprém -Szeged derbi pedig 17.15 órakor kezdődik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!