Kézilabda

2015.08.20. 12:20

Újabb tornán játszanak a kézisek

Veszprém - A felkészülés utolsó állomásához érkezett el a veszprémi férfi kézilabda együttes, amely a hétvégén Strasbourgban szerepel az EuroTournoi elnevezésű tornán.

B. Virág Rita

A csapat már csütörtökön útra kelt Franciaországba, ahol a rangos tornán szerepel.

A karintiai eseményen két hármas csoportot alakítottak ki. Az egyikbe kapott besorolást a Nicola Karabaticcsal megerősödött Paris Saint Germain, a spanyol Naturhouse La Rioja, és a svájci Kadetten Schaffhausen. A másik tiróban érdekelt a Veszprém, a francia Chambery, valamint a francia Montpellier AHB is.

Jól halad az új játékosok beépítése, Sliskovicra támadásban és védekezében is számíthat Ortega mester. Fotó: Penovác Károly

Carlos Ortega tanítványai előbb pénteken 20.30 órától a Chamberyvel találkoznak, majd szombaton szintén 20.30 órától a Montpellier-vel meccselnek. A záró napon a triók azonos helyezettjei játszanak, vagyis a két harmadik az ötödik helyért, a két második a bronzéremért, míg a két első a tornagyőzelemért.

A Veszprém első hivatalos meccse augusztus 29-én, a magyar Szuperkupa lesz a Szeged ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!