Kosárlabda

2011.09.16. 18:01

Biztató rajtot várnak

Veszprém - Az NB IB-s kosárlabda-bajnokság küzdelmei a hétvégén indulnak. A Veszprém megyei résztvevők száma egyre olvadt, a Veszprémi Egyetem SC Kozármislenyben kezdi meg a pontgyűjtést.

Novothny Ottó

A csapat az új edző, Szájer József irányítása mellett fejezte be a felkészülést, hiszen Molnár István kilencéves együttműködés után a törökbálintiakhoz "igazolt".

- Az elvégzett munka bizakodásra ad okot - kezdte Szájer József. - Horváth Roland kisebb sérüléssel bajlódik, de remélem, nincs nagy baj, ahogy Kováts Viktor is egyre jobb formába lendül hosszú kényszerpihenője után.

- Két felkészülési tornán is részt vettek.

- Valamennyi mérkőzés remekül szolgálta a céljainkat. Győrben nem tudtunk nyerni, míg később a Honvédot legyőztük, és a keleti csoport egyik legerősebb csapatától, az Egertől két ponttal kaptunk ki. Összességében tehát nagyon remélem, hogy jól rajtolunk.

- Ehhez Kozármislenyben kell nyerni vasárnap.

- Keveset tudunk ellenfelünkről, de azt gondolom, hogy ez nem is fontos. Nekünk a saját akaratunkat kell ráerőltetnünk mindenkori riválisunkra, azt kell játszanunk, amit tudunk, és akkor nem lehet gond. Az elsődleges terv, hogy a bajnokság alapszakaszának a végén a legjobb négyben lépjünk tovább, ehhez  elengedhetetlen a jó start. Tehát nyerni megyünk Mislenybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!