Kosárlabda

2012.03.02. 19:57

Visszavágott a VESC a TF kosárcsapatának

Veszprém - Gyors tempójú, küzdelmes mérkőzésen nyert a Veszprémi Egyetem a TF Budapest csapata ellen péntek este a férfi kosárlabda NB I/B, nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában.

Szabó Zsuzsanna

VESC-TF-Budapest 81:60 (14:9, 23:18, 20:15)
Veszprém, 150 néző. Vezette: Maár, Reisz, Szőcs.
Veszprémi Egyetem SC: Czakó, Faragó, Kováts, Mérész, Nagy. Csere: Fekete, Kiskós. Edző: Szájer József.
TF-Budapest: Béres, Goda, Katona, Moravcsik, Szobi. Csere:  Berndi, Oláh, Olvic. 

Lendületesen kezdte a rendkívül gyors iramú játékot a Veszprém, 12:5-re sikerült elmenni, ám az ellenfél 12:12-re gyorsan egyenlített. A negyed második felére kissé javult a hazaiak védekezése, 24:12.

A második játékrészben már többet hibáztak a hazaiak, több eladott labda, és kihagyott helyzet jellemezte a játékot. A negyed további részében felváltva estek a pontok, végül 38:27.

A harmadik játékrészben magabiztosan tartotta pontelőnyét a Veszprém, 42:31, és 47:33. Helyenként szépen kivitelezett támadásokkal és látványos hárompontosokkal végül sikerült 61:45-re zárni a negyedet.

Az utolsó negyed a hazaiak fölényével, e mellett számos pontatlansággal zajlott. A VESC küzdőszellemét bizonyítja a gyors labdaszerzések, és a végig küzdelmes játék.                      

Szájer József: - Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, mivel a TF volt az, aki korábban megszakította a veretlenségi sorozatunkat. Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, sajnos sok hibával játszottunk, de megyünk tovább.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!