Külsővat

2016.04.06. 18:47

Minden igényt kielégít a külsővati focisták új öltözője

Külsővat - Sportöltözőt építtetett a külsővati önkormányzat a helyi focicsapat számára. A beruházás mintegy 11 millió forintba került.

Polgár Tibor

Kovács Zoltán országgyűlési képviselő köszöntőjében emlékeztetett azokra az időkre, amikor ő maga a vendégcsapat játékosaként járt Külsővaton, és különböző helyeken öltözött át, ahol még mosdó sem volt. Kiemelte: most minden igénynek megfelelő öltöző fogadja a labdarúgó-bajnokság résztvevőit, egyúttal gratulált az önkormányzatnak, majd pedig sok sikert kívánt a helyi futballcsapatnak.

A sportöltöző átadásán Aczél Péter (középen) röviden összefoglalta a beruházás alakulását. Kovács Zoltán (jobbra) gratulált a külsővati önkormányzatnak és sok sikert kívánt a helyi focicsapatnak (fotó: Szabóné Piriti Márta)

Csík Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója elismerően méltatta a külsővati focicsapat sikeres működését, a korábban megnyert bajnokságot és a folyamatos jó szereplést. Az eseményen Bali Tibor plébános megáldotta az épületet, amit átadtak Libis János sportegyesületi elnöknek. A sportöltöző átadóünnepségén a Freestyle Foci Egyesület labdazsonglőrei látványos mutatványokkal kápráztatták el a szép számban egybegyűlteket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!