Kultúra

2010.08.03. 18:18

Együttműködés a VMRFK és a Pannon Egyetem között

Veszprém - Együttműködési megállapodás jött létre a megyei főkapitányság és a Pannon Egyetem között arról, hogy stratégiai partnerként együttműködnek a jövőben a képzés és a rendvédelem terén, közösen vesznek részt szakmai pályázatokon, illetve fellépnek a bűnmegelőzés érdekében.

Halmos György

A szerződést dr. Bolcsik Zoltán megyei főkapitány, valamint dr. Rédey Ákos, a Pannon Egyetem rektora látta el kézjegyével. A rendőrség többek között vállalta, hogy közreműködik és segítséget nyújt az egyetem hallgatóinak szakdolgozataik elkészítése során, a speciális rendőri ismereteket igénylő szakterületek oktatásához elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakembereket delegál, illetve szakmai bemutatót tart. Az egyetem vállalásai között szerepel, hogy igény esetén részt vesznek a főkapitányság állományának képzésében, lehetőséget biztosítanak a rendőrségi dolgozóknak az egyetemi könyvtár használatára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!