Kultúra

2012.03.01. 06:56

Nyitott műterem fotósfogásokkal

Balatonalmádi - A Magtár Rendezvényközpont adott helyet a Veszprémi Nyitott Műterem képzőművészeinek, fotósainak, iparművészeinek és az érdeklődő vendégeknek a nagy sikerű Nyitott műterem sorozat legutóbbi rendezvényén.

zaol.hu

Az érdeklődők Pászti György fényképész, fotós jóvoltából a fotózás kulisszatitkaiba pillanthattak be, sőt a fogásokat is elsajátíthatták szakértő segítséggel - tájékoztatott Fábián László grafikusművész, a rendezvény egyik házigazdája. Egész nap lehetőség volt művészek segítségével a szabad alkotásra, festésre, rajzolásra a rendezvényközpont termeiben, sőt a látogatók megismerkedhettek a rézkarc-technikával. A látogatók kötetlenül beszélgethettek a művészekkel.

A fényképezés iránt érdeklődők számára berendeztek egy fotós műtermet, ahol különböző professzionális eszközökkel lehetett megismerkedni, használni. A Nyitott műterem sorozat részeként egy vörösberényi divatáruüzlet tulajdonosa bemutatót tartott az idei tavaszi ruhakollekcióból, a modelleket később fotózni is lehetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!