Kultúra

2012.08.01. 18:27

Sztárok a színpadon - Hajós, Fábry és Sándor György együtt ''dumál''

Balatonfüred - A múlt péntek óta a Balaton fővárosában szórakoztatják a nézőket a hazai humor legjobbjai. A Sun Cityben a program gerincét a hagyományos stand-up comedy előadások adják, de számos különleges produkció is bemutatkozott. Vasárnap estig tart a DumaFüred fesztivál.

Gajdos József

- Egy csomó új műsorral készültünk, és egy igazi spe-cialitással, ahol három generáció nagyjai, Fábry Sándor, Hajós András és Sándor György egymást váltva lépnek színpadra. Kihagyhatatlan program lesz a csütörtök esti! Eddig nagy siker volt a Duma Jam, a Maciarcok éjszakája és Hadházi László önálló estje. A Rádiókabaré felvételén, ahol a stand-up comedy legjobbjai sütötték el humorbombáikat, majd szétesett a nagysátor a nézők nevetésétől - vont mérleget az elmúlt egy hétről a Dumaszínház főszerkesztője, Litkai Gergely.

A derültséget ígérő hátralévő események közül kiemelkedik a szombati Duma Jam Hadházi Lászlóval, Litkai Gergellyel és Kovács András Péterrel. A fesztivál vasárnapi fináléjaként először lép együtt színpadra a Dumaszínház All Stars csapata: Beliczai Balázs, Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter és Mogács Dániel. Pénteken a nagyszínpadon a zenekedvelőket a Belga várja, szombaton pedig a Soeri& Poolek koncertjét hallgathatják azok, akiket nem csak a szöveges humor érdekel.

A DumaFüredre jegyek kaphatók a Veszprém, Szabadság tér 15. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban. Hűségkártyás előfizetőink tíz százalék kedvezményt kapnak a jegyárból. Belépőket természetesen a füredi helyszínen is lehet venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!