Kultúra

2014.06.09. 17:35

Bérleteseivel találkozott a Petőfi Színház

Veszprém - A Petőfi Színház művészei fergeteges utcabáli hangulatot teremtettek a Bérletek éjszakáján, amit másodszor rendeztek meg.

Balla Emőke

Oberfrank Pál igazgató köszöntötte a közönséget, és elmondta, a bérletesek száma elérte a tizenhétezret. A Bérletek éjszakáján részt vevő nézőket arra kérte, járuljanak hozzá, hogy ez az országos szinten is kiemelkedő szám tovább növekedjen.

Kellerné Egresi Zsuzsanna, a rendezvény ötletgazdája, az intézmény értékesítési vezetője nagyon örült annak, hogy a tavaly életre hívott hagyományteremtő programra az előző évhez képest sokkal többen látogattak el.

Voltak, akik táncra is perdültek a Bérletek éjszakáján (Fotó: Nagy Lajos)

Az est házigazdája Szűcs László színművész volt. Énekelt Dominek Anna, Módri Györgyi, Szeles József, Keresztes Gábor, Csarnóy Zsuzsanna, Gesztesi Máté, Bécsi Kamilla, Soltis Eleonóra, Perjés Hilda, Kéri Kitty, Kőrösi Csaba, Máté. P Gábor, Nagyhegyesi Zoltán és Péti Krisztina. A Csopak Demizson Allstars Orchestra hajnalig muzsikált a színházkertben, remek hangulatot teremtve a Bérletek éjszakáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!