Laza

2010.05.16. 13:06

Szex és New York

Az USA-ban élő rajongóknak május 28-ig kell várni, hogy a világ egyik legismertebb sorozatából készült film második része is a mozikba kerüljön, de ez minket nem érdekel, ugyanis a hazai premiert már egy nappal korábban megejtik.

Kiss Nikolett

Ki ne ismerné a már-már kultikus Szex és New York (Sex and the City) négy szókimondó, vagány, nagyvilági, ám teljesen különböző karakterű barátnőjét, Carrie-t (Sarah Jessica Parker), Charlotte-ot (Kristin Davis), Mirandát (Cynthia Nixon) és Samanthát (Kim Cattrall). A sorozatot milliók követték világszerte, az ebből készült mozifilm első része (pont két évvel ezelőtt mutatták be) viszont nem aratott osztatlan sikert.

A  bigott fanatikusok egy része fanyalgott, a többieknek viszont az elfogultságuk miatt gyakorlatilag minden kritikai érzéke eltűnt, amikor Miss Bradshaw felbukkant a mozivásznon. No, de ez mindegy is, kíváncsian várjuk a folytatást, illetve, hogy hány bőrt lehet még lehúzni pénzkeresés céljából a sztoriról.

A film nagyrészt most is a Nagy Almában játszódik (hol máshol?), de a marketinggépezetnek köszönhetően eddig túl használható infókat nem sikerült megtudni, legfeljebb, hogy ismét nagy szerepet kapnak a divatosabbnál divatosabb ruhák, a szexi pasik és egy közel-keleti vakáció. No meg az is nagy hír volt az elmúlt hetekben, hogy SJP-t olyannyira szétretusálták a mozit hirdető plakáton, hogy alig lehet felismerni. No de nem ez a lényeg, az igazi rajongókat úgysem tántorítja el semmi, a többi meg nem számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!