Laza

2011.01.23. 09:31

Szex, vér és vicc

Idén sem maradunk Harry Potter, karib- tengeri kalózok, megható családtörténet, romantikus beleszeretek a legjobb barátombatörténet, cuki animációs figurák, no meg Brad Pitt nélkül. Sőt, jön Justin Timbarlake is. Mozielőrejelzés 2011-re.

Kiss Nikolett

Úgy általában a filmek nagy részét elnézve joggal gondolhatjuk: nincs új a nap alatt, már (majdnem) minden történetet kitaláltak és elmondtak legalábbb egyszer. Azért persze mindig lehet találni olyan gyöngyszemet, netán technikai újdonságot, vagy szimplán csak a kedvenc filmszínészünket, amiért érdemes beülni a moziba.

A nagyágyúkra az idén is számíthatunk: Brad Pitt, Sean Penn, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Owen Wilson vagy éppen Reese Whiterspon idén is domborít, s persze lesz szellemes, szerelmes, varázslatos, sírós, nevetős film is. Nézzük!
Nemsokára Valentin nap, addigra természetesen elárasztanak minket romantikus filmekkel. Már megy a Szerelem és más drogok Jake Gyllenhallal (állítólag rettenetesen rossz film), január végén pedig jön A dilemma Vince Vaughn-nal, Winona Ryderrel és Jennifer Conellyvel. Az alapszituáció rém egyszerű: meglátod, hogy a legjobb barátod felesége félrelép. Mi ilyenkor a teendő: hallgatni? Megmondani?


A Csak szexre kellesz című mozit már csak az esztétikai élmény miatt érdemes lesz megnézni minden bizonnyal: Natalie Portman és Aston Kutcher (utóbbinak úgy tűnik, nem sikerül kitörni a romantikus komédiák szerepköréből) a főszereplők. A sztori: elfoglalt doktornőnk jobb híján régi jó barátjával szexel, kizárólag a testi élvezetek hajhászása céljából. De tényleg csak ennyi?!


Aztán jön még "szerelmi háromszöges" film (Honnan tudod) meg boldogtalan, "válófélben lévő pasasnak álcázom magam" film (Kellékfeleség), és aztán még egy klisé: "beleszeretek a legjobb barátomba". Azaz Barátság extrákkal, Justin Timbarlake kel, akinek remélhetőleg több köze van a filmezéshez, mint az, hogy állandóan híres és gyönyörű színésznőkkel jár.

De, nézzünk át más műfajokba: a véres, horror film és folytatás kedvelőknek évtizednyi szünet után áprilisban érkezik a Sikoly 4, aztán a Karib-tengeren is kalózkodhatunk ismét az Ismeretlen vizeken epizódban. Július közepén kiderül a Harry Potter sztori vége is, de nyáron érkezik egy valóban ígéretes film, a The tree of life (még nincs magyar címe).


Ez a mozi az '50-es évekbe, pontosabban egy három fiúgyermekes család életébe kalauzol el minket, Brad Pitt és Sean Penn segítségével. Aki igazi cukiságokra feni a fogát, ne izguljon: lesz az is, ráadásul jó részük 3D-ben. Jön Rango, a párbajhős kaméleon, Maci Laci, Rio, a minnesotai papagáj, Micimackó, Hop, a húsvéti nyúl. Folytatódik a Kung Fu Panda és a Verdák is. Remélhetőleg a rendezők nem lőttek el minden muníciót már az előzetesekben...


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!