Laza

2011.09.11. 08:50

Szülinapos malacok

Zúzós bulival ünnepli megalakulásának ötödik évfordulóját a stílusát tekintve crossover metalban utazó veszprémi Pigs Might Fly zenekar.

Szabó Péter Dániel

Immár hagyománynak is beillik, hogy a királynék városában minden ősszel össznépi malackodásra hívja a rockmetal muzsika rajongóit a Pigs Might Fly. A srácok az idei esztendőben azonban jubileumot is ünnepelnek, hiszen közel öt esztendővel ezelőtt, 2006 októberében alakult meg az azóta underground berkekben komoly sikereket elérő csapat.

A tavaly egy balti turnét is abszolváló, idén pedig az egész országot keresztbe-kasul turnézó brigád számára mindig különleges a hazai pályás fellépés, ráadásul nem akármilyen kíséretet  kapnak a veszprémi malacok szeptember 17-re.

A DC színpadán a születésnapos házigazdák előtt olyan bandák adják majd a talpalávalót, mint a debreceni metálbanda Aetrigan, a veszprémi, stoner metálban utazó Stoneblade, a punk-rocker Davey and the Porchmonkies és a fehéri metalcsapat, a Stiff Bastard.

További zenei hírekért klikk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!