Laza

2011.12.06. 14:43

David Guetta ismét nekünk muzsikál

A világ egyik legismertebb dance Dj-e most Budapesten pörgeti a lemezeket és a közönséget.

Napló Online

David Guetta több alkalommal járt már Magyarországon, fellépett többek között a Balaton Sound és a Bónusz Electronic Music Festival-on, de szólóban is szórakoztatta a magyar közönséget. A számos díjjal - köztük Grammy-vel is - kitüntett francia származású Dj legújabb, "Nothing but the beat" című lemezét hozza el nekünk. A december 17-i szuperkoncert helyszíne a Hungexpo csarnoka lesz, a megközelítés megkönnyítésére a szervező Deadcode Production a rendezvény napján este 20:00 -tól másnap reggel 05:30 -ig a 100 -as busz vonalán különjáratot indít, mely 20 percenként közlekedik az Őrs vezér tér és Hungexpo 3-as kapuja között.

Az 1967-ben született David Guetta a ’90-es évtized közepe óta aktív résztvevője az elektronikus zenei, azon belül a house és acid-house színtérnek, ám az első mix-eket már 13 évesen készítette. 15 évesen partikat szervezett, két évre rá viszont már a párizsi Broad klub lemezlovasaként dolgozott. 1988 és 1990 között a Radio Nova D.J.-je volt.

A 2005-ben megjelent The World Is Mine című dala Európában a dance-listák élére ugrott, innentől kezdve beindult a karrierje. Lemezeiből több millió példány kelt el világszerte, alig akad olyan fesztivál, ahol még ne játszott volna, s rengeteg szakmai elismerésben is részesült az évek során.

A francia szupersztár nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Little More Love, a Love Don't Let Me Go vagy a World Is Mine, 2007-ben pedig elnyerte a legjobb külföldi lemezlovasnak járó elismerést. Azóta is újabb és újabb slágerek fűződnek nevéhez. Hamarosan megjelenik az életéről szóló - ugyancsak a Nothing but the Beat címet viselő - film, melynek előzetesét itt láthatjátok:

 

 

Aki esetleg még többet szeretnek megtudni a rendezvényről, látogassa meg a www.davidguetta.hu vagy a www.deadcode.hu oldalakat. ahol minden további információ elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!