Vespa

2022.07.24. 15:30

Darázsinvázió volt Veszprémben

A Vespa Club Győr egy "kis" gurulást szervezett szombaton a Balaton-felvidékre, a talján motor-ikon szerelmesei Veszprémben tartottak névsorolvasást.

Juhász-Léhi István

Üde színfolt volt a Vespás menet a megyeszékhelyen is Fotó: Elekes Gergő

A megyeszékhelyen volt az első találkozási pont, majd bevették a Vespások a várost, hogy innen tovább induljanak a Veszprém-Tótvázsony-Balatonszőlős-Barnag-Nagyvázsony-Kapolcs-Nagyvázsony-Mencshely-Szentantalfa-Zánka-Tihany útvonalon. Steffek "Steffi" József, a Vespa Baráti Kör elnöke azt is elmondta a Naplónak, hogy közel hetvenen csatlakoztak az eseményhez; érkeztek Tatáról, Szekszárdól, Győrből és más mellett Budapestről is. 

 A "Darazsak" első megállója Barnagon volt, ahol kávéval, és szörppel készültek a vendéglátók, majd következett Kapolcson, ahol ismét szusszant a menet. A végállomás Tihany volt, ahol a Gödrösnél csobbantak a robogósok. A Vespás vendégek egy része itt töltötte az estét is, sokan az Utcazene Fesztiválon lazítottak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!