Lóerő

2014.06.06. 16:16

Tókerülő túra Babettával

Pápa – Vidám baráti társaság, a Bohókás Babettás Barangolók indultak pénteken reggel Pápáról, hogy a legendás kismotorokkal körbejárják a Balatont.

Nagy Imre

A cél kettős: egyrészt önmaguk szórakoztatása, a kaland, az összetartozás értékének felmutatása, másrészt az, hogy a városban, nemes lelkű adományozók felajánlásából gyűjtött ruhákat, játékokat, szabadtéri sporteszközöket eljuttassák a fonyódi II. Rákóczi Ferenc Gyermekotthon lakóihoz. Az utat április óta tervezi a tízfős társaság (hat motoros férfiú és a technikai hátteret biztosító! négy fiatal hölgy).

Fotó: Nagy Imre

A négynapos utat szigorú terv szerint, meghatározott, a motorokat sem megviselő etapokban teljesítik, hétfőn érkeznek vissza a városba. A Babettákról megtudtuk, hogy roncstelepekről összeszedett alkatrészekből „újították” a vállalkozó szellemű sportemberek. Az indulásnál csillogott-villogott valamennyi, és ha netán útközben egyik-másikkal probléma adódik (ami természetesen kizárt a gazdáik szerint), akkor még mindig ott a pedál. Az útról a jövő héten részletesen beszámolunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!