Lombard Pápa

2012.08.02. 12:39

Először hazai pályán a Pápa

Pápa - A paksiak csapatát fogadja a Lombard Pápa péntek délután 17 órától a Perutz Stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójának nyitómérkőzésén.

Polgár Tibor

A pápaiak a héten már a centerpályán készülhettek az idei szezon második bajnokijára, ugyanis a nyári szünet alatt felújították a gyepszőnyeget, ami így kifogástalan állapotba került.

Bene Ferenc fiai a sikeres rajtnak (is) köszönhetően remek hangulatban várják ellenfelüket, akiknél szerdán egy meglepő edzőváltás történt. Távozott ugyanis a Paks kispadjáról a klub eddigi legeredményesebb edzője, Kis Károly. A tréner 2010 óta irányította a Paksot, 2011-ben az ezüstéremig vezette a Tolna megyei zöld-fehéreket az NB I-ben, míg tavaly az előkelő hatodik helyen végzett a csapattal a bajnokságban. A Perutz Stadionban ideiglenesen Máté Csaba, a csapat eddigi pályaedzője irányítja majd a vendégeket, akiket legutóbbi pápai látogatásuk alkalmával 1-0-ra legyőzött a Lombard.

A bakonyaljaiak ezúttal is jó eséllyel pályázhatnak a győzelemre. A mérkőzésre gépjárművel érkező szurkolóknak újdonság lesz, hogy a Perutz Stadion hazai főlelátója mögötti területen a Lombard bérletesei számára külön parkolóhelyet alakítottak ki. Mindez megkönnyíti a stadionba való bejutást, valamint növeli a parkolási lehetőségek számát, hiszen a szomszédos Várkert füves területén július eleje óta megállni és várakozni is tilos.

A bérletesek már a pénetk délutáni, első hazai mérkőzésre is a Sportcsarnok mögötti kapun juthatnak be a létesítménybe. Egyébként a lelátó mögötti parkolórész mellett a Sportcsarnok és a Lombard-klubház közötti egykori teniszpálya területét is használhatják parkolásra a drukkerek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!