Telekom Veszprém

2015.10.04. 16:19

Eszéken is nyert az ezer sebből vérző Veszprém

Nasice – A szombati fantasztikus Bajnokok Ligája győzelmet követően vasárnap is újra pályára lépett az MVM Veszprém férfi kézilabda együttese.

B. Virág Rita

Nexe–MVM Veszprém 21:35 (11:17)

Eszék, 2000 néző. V.: Krkacevic, Kolevski (macedónok).

RK Nexe: Nexe: Lelic – Nuic, Vegar 3, Sokolic 3, Mrdenovic 3, Srsen 1, Zrnic 1. Csere: Juzbasic (kapus), Gadza, Eiter 2, Barisic 4, Bozic 1, Sakis, Halilkovic, Nenadic 2, Herceg 1. Edző: Zdenko Kordi.

MVM Veszprém: Alilovic – Chema, Schuch, Nilsson 5, Ilic 5, Terzic, Ugalde 3. Csere: Mikler (kapus), Gulyás 3, Marguc 6, Lékai 3, Sulic 5, Palmarsson 1, Sliskovic 3, Iváncsik 1. Edző: Javiér Sabate.

Kiállítások: 4, ill. 4 perc.

Hétméteresek: –, ill. 3/2.

Ezer sebből vérzik az MVM Veszprém férfi kézilabda-együttese. Nagy László csapatkapitány hetekre kidőlt, aztán a PPD Zagreb elleni Bajnokok Ligája-találkozón Christian Zeitz is kidőlt a sorból. Vállsérülése miatt nem is tudta vállalni a játékot a vasárnapi SEHA Liga-mérkőzésen sem.Jobbátlövő nélkül, telje-sen felforgatott szerkezetben küldte pályára tanítványait Javiér Sabate megbízott vezetőedző. A bakonyiakat ez sem zavarta meg, a meccs csupán 3:3-ig volt szoros, ezt követően azonban ritmust váltott a SEHA Liga címvédője, és a szombaton igen korán, a 13. percben piros lappal kiállított, Momir Ilic vezérletével 7:4-re elhúzott a vendégegyüttes.Minden különösebb meg-erőltetés nélkül érte el góljait a Veszprém, s felforgatott csapat fokozatosan növelte a különbséget. A félidő végére már hat volt köztük (11:17).A szünet után sem változott a játék képe, a vendégek könnyedén növelték az előnyüket. Látszott, hogy nem volt egy súlycsoportban a két fél, a Nexe ugyan mindent megpróbált, ám a Veszprém rutinosan kézben tartotta a mérkőzést.Összességében könnyed és egyértelmű vendég siker született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!