Telekom Veszprém

2016.02.24. 13:34

Hétfőn újra jön a Zagreb, a csapat most a Bajnokok Ligája meccsre összpontosít

Veszprém - Fél órával korábban kezdődik február 29-én, hétfőn az MVM Veszprém-PPD Zagreb SEHA-Liga mérkőzés.

B. Virág Rita

Rendkívül fontos, sorsdöntő ütközet előtt áll a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az MVM Veszprém alakulata. Ugyanis, amennyiben nyer a német Flensburg otthonában, úgy szinte biztosan a csoport második helyén végez, vagyis jobb helyzetből várhatja az egyenes kiesés szakaszt. Egy esetleges vereség viszont azt jelentené, hogy a veszprémiek csak harmadik helyen zárhatnak, és ezzel bizony a nehezebb ágra kerülnek a későbbiekben.

A szombati ki-ki meccs után azonban nem marad sok idő a pihenésre, regenerálódásra, ugyanis február 29-én, hétfőn már újra pályára kell lépnie Javier Sabate szakvezető tanítványainak. A SEHA-Liga címvédője a délkelet-európai sorozatban újra a PPD Zagreb ellen lép pályára, hazai környezetben. A Veszprém Arénában az eredeti időponttól eltérően, 17.30 órakor kezdődik a találkozó a horvátok ellen.

A SEHA-Ligában lassan végéhez érkezik az alapszakasz, s a legjobb négy mezőnye szinte biztosra vehető. A Meshkov Brest és a PPD Zagreb egyaránt 36 pontos, a Vardar és a Veszprém pedig 40 ponttal vezetik a mezőnyt, vagyis ez a négy csapat játszhat a négyes döntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!