Ország-világ

2020.11.28. 07:05

A szív megszakad! Meghalt az a nyugdíjas asszony, akinek a férje a kórház udvarán adott szerenádot

Sokan a szívükbe zárták azt az idős olasz férfit, aki harmonikán adott koncertet kórházban fekvő feleségének, akit a korlátozások miatt nem tudott meglátogatni. Carlát néhány napja kiengedték a kórházból, otthonában halt meg.

Forrás: Shutterstock

Meghalt az az idős nő, akinek a férje korábban szerenádot adott egy kórház udvarán az észak-olaszországi Piacenza-ban – írja a BBC. Carla Sacchit férje rögtönzött koncertje után, pár napja kiengedték a kórházból, otthonában halt meg.

A nő nem koronvírusos volt,

a szigorú szabályok miatt azonban férje nem tudta meglátogatni a kórházban.

Ezért arra kérte a kórház személyzetét, hogy az udvaron játszhasson néhány dalt a harmonikáján, hogy örömet szerezzen a feleségének.

 

 

A személyzet eleget tett az idős úr kérésének:

A rögtönzött koncertről készült felvételek bejárták a világsajtót, az idős urat pedig vélhetően sokan a szívükbe zárták.

– Szép, napsütéses idő volt, akár egész nap játszottam volna neki – nyilatkozta Stefano egy helyi újságnak. Stefano és Carla 47 éve házasodtak össze. Az idős úr gyakran harmonikázott a helyi fesztiválokon és az idős otthonokban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!