Olvasó

2012.04.24. 10:11

Elfújja a szél az áramot...

Régi gondunk, hogy az utcánk körülbelül felétől a végéig rendszeresen elmegy a közvilágítás, és felváltja a közsötétítés, ha csak egy kis szél éri is a vezetéket. A házakban szerencsére van villany, csak az utcai világításról van szó.

Napló Online

Már majdnem minden lakó reklamált, hívta az E.ON-t - én is kétszer -, a TESZ-t, a polgármesteri hivatalt. Annyi eredménye volt, hogy kijöttek a cégtől egy autóval. Pista bácsi szerint "matattak valamit" a sarkon a trafónál, és "lőn világosság". Az első fuvallatig. Aztán keletkezett egy kis szellő, és megint sötétbe borultunk, a villanyt "elfújta a szél". Fél éve így megy ez, érthető, ha már unjuk! Most már a nyilvánosság segítségét kérjük, hogy éjjel égjenek az utcai villanyok, hogy az E.ON rájöjjön, mi a feladata, és hogy ki van kiért. Mi már eleget kértük tőlük azt, ami a kötelességük lenne.

Elfogyott a türelem. Lehet, hogy a havi villanyszámlában burkoltan és megfejthetetlenül ezért is fizetünk valamit. De ha nem is, ragaszkodunk a végig kivilágított utcához.
Kérjük, segítsenek elintézni, hogy az áramszolgáltató szolgáltasson, és gyorsan, szakszerűen, nem ideiglenesen, hanem hosszú időre oldja meg Berhidán az Ősi út teljes hosszában az éjszakai közvilágítást.

Név és cím
 a szerkesztőségben
 
Egyházi Nikoletta, az E.ON Hungária Zrt. szóvivőjének válasza a kérdésre: A Berhidán tapasztalt közvilágítási probléma természetesen ismert előttünk, kollégáink már dolgoznak a hiba végleges javításán. A javítási munka azonban több lépésből áll; többek között áramkötéseket kellett cserélni, térköztartókat felszerelni. A közeljövőben sor fog kerülni a kandeláberek és lámpatestek cseréjére, pótlására, valamint a porcelánszigetelők cseréjére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!