Magyarázkodás

2021.11.30. 17:58

Fidesz: Karácsony a Városháza-botrányról akarja elterelni a figyelmet

Karácsonyék lebuktak, a Városházán maffia működik, erről akarja elterelni a figyelmet a baloldal a kormánypárt szerint.

Karácsony Gergely főpolgármester „kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a Városháza-botrányról” – közölte a Fidesz kedden.

A nagyobbik kormánypárt a Párbeszéd keddi sajtótájékoztatójára reagált, amelyen Szabó Zsolt, az ellenzéki párt elnökségi tagja közölte: önkormányzati politikusaik tiltakoznak a településeket érintő újabb elvonások ellen, és a szolidaritási hozzájárulás elengedését, az önkormányzatoknak járó normatív támogatások inflációarányos növelését, valamint a kieső iparűzésiadó-bevételek teljes, automatikus kompenzációját követelik a kormánytól.

A Fidesz szerint Karácsony Gergely kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a Városháza-botrányról és „kínjában” naponta próbál valami elterelő akciót tartani.

„Karácsonyék lebuktak, a Városházán maffia működik, előre leosztott lapok szerint kiárusítják a főváros vagyonát és jutalékos rendszerben osztják a pénzt egymás között a baloldali pártok”

- fogalmazott közleményében a Fidesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában