Interjú

2023.09.26. 22:11

Kocsis Máté: meg kell óvni az országot Gyurcsánytól (videó)

Az illegális bevándorlásról, a baloldali ellenzékről és Karácsony Gergely főpolgármester botrányos ügyeiről is velős véleményt fogalmazott meg Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a HírTV Napi aktuális című műsorában.

MW

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének szünetében az esztergomi Kapcsolatok Házában 2023. szeptember 21-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A Fidesz frakcióvezetője a beszélgetés elején az illegális bevándorlás kapcsán elismerését fejezte ki azoknak az embereknek, akik védik a magyar határt, nem beszélve arról, hogy az ott járőrözők komoly veszélynek is vannak kitéve, hiszen egyre több az olyan hír, hogy rálőnek a magyar határon szolgálatot teljesítő rendőrökre.

A frakcióvezető kifejtette, Magyarország egy gazdasági típusú támadás alatt áll. Úgy fogalmazott, a brüsszeli népek úgynevezett országspecifikus ajánlásokat fogalmaznak meg.

– Olyan emberek, akiket soha, senki nem választott meg, leírják, hogy szerintük mit kellene Magyarországon csinálni. 

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetésére, hogy a parlament őszi ülésének első napján Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök kijelentette, csak felesége, Dobrev Klára jövőbeni kormánya a megoldás mindenre, a Fidesz frakcióvezetője elmondta:

– Gyurcsány semmi újat nem mondott, ő a főnök, a baloldalon egy valamirevaló párt van, mégpedig az övé, de amikor azt mondja, hogy a haza vigyáz majd a polgáraira, akkor a fiatalabbak olvassanak utána, az idősebbek pedig emlékezzenek, milyen volt az, amikor az ő idejében a haza vigyázott a polgáraira. 

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában