Pápa

2012.10.10. 12:12

Egzotikus állatok, akrobatikus lovas számok (x)

Pápa - Öt napot tölt a városban a Magyar Nemzeti Cirkusz október 17-e és 21-e között. Richter József artistái a Tesco melletti területen állítják fel sátrukat, hogy ismét elkápráztassák a város és a környék cirkuszkedvelő közönségét.

Nagy Imre

A premier előadáson, szerdán este hat órakor a Napló Hűségkártyával rendelkező olvasói „egyet fizet, kettőt kap” akció keretében tekinthetik meg a produkciókat. Mindehhez a jegyeket a pápai ügyfélszolgálati irodában igényelhetik. Richter József Jászai-díjas, Monte-Carlo-nagydíjas artista és családi cirkusza 1995 óta járja az ország nagyvárosait világszámaival. Mellette külföldön is nagy sikerrel szerepelnek, az öt kontinens számos országába eljutottak már, növelve a magyar cirkuszművészek és külföldi barátaik hírnevét.

Pápán kétszer ötven perces előadásukban a zenekari nyitányt, illetve az artisták bemutatkozását követően rúdakrobatákkal, egzotikus állat-kavalkáddal, bohócokkal, idomított kiscicákkal, gipsy-karavánnal, komikus kutyaszámmal, ugrókötél-, hinta- és légtornász produkcióval, hatalmas bengáli tigrisekkel, vérpezsdítő salsával találkozhat a nagyérdemű. A sikerhez minden bizonnyal Richter József jr. spanyol lovasiskolája, dinamikus lovas akrobata produkciói és Szandra, a híres indiai elefánt is hozzájárul majd. A társulat és vezetőjük hírneve garancia arra, hogy világszámaik ismét elvarázsolják a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!