Pápa

2013.09.11. 14:37

Örömzene a Fő téren

A Bartók Béla Zeneiskola tanárai vidám koncertjének dallamai töltötték be a megújult pápai városközpontot a múlt szombaton. A rendezvény a Fő téri programok projektjének keretében valósult meg.

Nagy Imre

Trombitaduó, menüett, ragtime, filmzene, amerikai és olasz népdalok, palotás, daljáték, prelude, és számos egyéb könnyed zenemű alkotta a nyárutón felhangzó koncertet, amin a zeneiskola oktatói: fúvósai, csellistái, zongoristája, ütősei, hegedűsei elvarázsolták a szépszámú közönséget. A fülbemászó dallamok egy órán át szórakoztatták a nagyérdeműt.



A koncert érdekessége volt az is, hogy az elhangzó zeneművekről számos információt hallhattak a művészetbarátok. A „szalonzenekar” augusztus óta készült a fellépésre, ami igazi örömzenélésnek bizonyult, hiszen nem csupán a hallgatóság, de maguk a zenészek is rendkívüli módot élvezték. Ez persze természetes is, hiszen összeszokott, számos fellépést bonyolító, sok alkalommal a közönség elé lépő művészekről van szó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!