Pápa

2013.12.20. 15:25

Szeretetre mindig szükség van

Pápa - Négyszázötvenöt gyermek, óvodások és iskolások látogattak el pénteken délelőtt a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központba, a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyi műsorára.

Nagy Imre

A szervezők nemcsak számukra, de a városban élő többi gyermek számára is szép ajándékról gondoskodtak. A csillogó szemű kicsik szüleikkel, nevelőikkel, pedagógusaikkal együtt elsőként Unger Tamásnak, a város alpolgármesterének karácsonyi köszöntőjét hallgatták meg.

Kell, hogy érezzék, nem csak karácsony táján törődnek velük (Fotó: Nagy Imre)

 

– Akármit is ünnepelünk ma, abban nagy része van a szeretetnek. Annak, hogy összetartozunk. Ennek egyik jele az ajándékozás. Mi a különleges tehát a karácsonyban? Mi vagyunk a különlegesek, közösen – fogalmazott többek között a város alpolgármestere.Az ünnepi műsorban a Munkácsy iskola tanulói léptek fel. Hangulatos előadásukban a Hópihék tánca mellett megelevenedett a kisded születésének története is. A közös karácsonyt az ajándékozás zárta. A csomagokról a város önkormányzata és önzetlen vállalkozók gondoskodtak. A többi gyermek óvodájában, iskolájában kapta meg ajándékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!