Pápa

2014.03.20. 12:07

A szálló fiatalítása, átalakítása több ütemben történik meg

Komoly igény jelentkezik a városban a turistaszálló minőségű szálláshelyekre. Ezt a Kóter szálló adatai is megerősítik, az elmúlt 32 hónapban több mint 9500 vendégéjszakát töltött itt el a 3732 vendég.

Nagy Imre

Az épület még a 90-es évek elején került a város tulajdonába, rekonstrukciója akkor a kártalanítási összegből történt meg. Sokáig az Arany János-program kollégiumaként szolgált, majd az igények csökkenése miatt a rendszert újragondolva alakította át a város turistaszállóvá. Ez most felújításra szorul, ami az első ütemben a nyílászárók cseréjét jelenti.

– Az épület nem csupán szálló, ebben intézmények is elhelyezkednek. A földszinten működik a fogyatékosok nappali intézménye, az ipari park irodái, és egyéb bérelt helyiségek. A nyílászárók cseréje azért vált szükségessé, mert azok az idők folyamán elöregedtek. Most a külső nyílászárókat cseréjük ki. A beruházás összege 15 327 330 forint. A csere 137 nyílászárót érint. A határidő március 30-a, a beruházás önerős - mondta el dr. Áldozó Tamás polgármester a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!