Pápa

2014.04.07. 13:20

Gőgös Zoltán: Valós alternatívát kell mutatni

A megyei szereplés körülbelül az országos átlagot hozta számunkra. Megyei szinten megtartottuk a második pozíciót. A három másik körzetben stabilan a második helyen végeztünk.

Nagy Imre

Ezekkel a gondolatokkal kezdte a választás után a megyei helyzet értékelését Gőgös Zoltán, a kormányváltó erők országgyűlési képviselő-jelöltje.

Gőgös Zoltán feleségével és lányával szavazott vasárnap délelőtt (Fotó: Nagy Imre)

– Pápán egy százalék körüli a különbség a Jobbik javára. Zirc és Pápa nem tudta hozni azt a pluszt, ami a falvak Jobbikos fölényét jelenti, és Devecserben is nagy fölénnyel nyertek. Nagyjából lehet sejteni, hogy miért. Mind a listás, mind az egyéni eredményünk jobb, mint a 2010-es. Egyéniben Mesterházy Attila megyebeliként jut a parlamentbe. Más megyei képviselete nem lesz az MSZP-nek – fogalmazott Gőgös Zoltán, aki úgy gondolja, befejezi aktív politikai tevékenységét.

– A magam módján segítem a fiatalokat, hiszen a folytatás az övék. Be kell látni, hogy nagyon radikális változtatás szükséges a helyi politizálásban is. Ezt mi Pápán már elkezdtük, erről mindenki meggyőződhet az őszi önkormányzati választásokon. Sajnálom, hogy a jövőről szóló üzeneteink nem jutottak el a vidéki emberekhez: számukra meggyőzőbb volt a rezsicsökkentés, mint a százezer forintos minimálbér. Ami a személyes életemet jelenti, visszatérek a civil életbe. Pihenek kicsit, aztán tájékozódom, hogy a szakmámon belül mi lenne a legjobb választás – mondta Gőgös Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!