Pápa

2014.09.25. 17:45

Időseket köszöntenek

Nagyacsád idén is csatlakozik az Itthon vagy! - Magyarország szeretlek! programsorozathoz.

Balla Emőke

A település tavaly részt vett az országos rendezvényen, idén, szeptember 27-én, szombaton ismét színes programokkal várják az érdeklődőket. Tavaly Magyarország szeretlek címmel vetélkedőt, lecsófőző versenyt szerveztek idén pörköltfőző verseny lesz tíz csapat részvételével, valamint somlói bor- és nagyacsádi pálinka kóstoló. A közelgő Idősek világnapjához kapcsolódva szombat délután három órakor tartják az idősek napi ünnepséget, ahol Szalóky Nándor polgármester mond köszöntőt, műsort adnak az óvodások és a Nagyacsádi asszonykórus. Az egésznapos program este fél kilenckor tábortűzzel és utcabállal zárul.

A nagyacsádi színes programokat a gyerekek is mindig élvezik (Fotó: Szalóky Nándor)

Az önkormányzat idén is több programot szervezett: a húsvéti képszülődés és a gyereknap után a nyári falunap sok helybélit és vendéget vonzott, kicsik és nagyok jól érezték magukat. Ősszel alkotóház programot terveznek, Mikulás házhoz megy címmel megajándékozzák a gyerekeket és a karácsonyi ünnepséget is megtartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!