Pápa

2014.10.09. 20:15

Megújult az orvosi rendelő

Pápa-Tapolcafő - Átadták a szépen kicsinosított, gondosan felújított tapolcafői orvosi rendelőt csütörtökön délután.

Polgár Tibor

Az épület átadására ellátogatott Áldozó Tamás, Pápa polgármestere, és a helyiek közül is többen kíváncsiak voltak a felújított rendelőre.

Zsegraics Gyula, a tapolcafői részönkormányzat elnöke, a körzet önkormányzati képviselője elmondta: mintegy 7 millió forintból újult meg az orvosi rendelő. Az összegből elvégezték az épület akadálymentesítését, komplett burkolatcserét hajtottak végre, valamint kicserélték a nyílászárókat. Emellett megújult a létesítmény gépészeti rendszere, illetve víz- és villanyhálózata. Egy ponton a tetőzetet is meg kellett erősíteni. A munkálatokkal nem egészen másfél hónap alatt elkészültek - tudtuk meg Zsegraics Gyulától.

Unger Tamás, Pápa alpolgármestere, Zsegraics Gyula és Áldozó Tamás a felújított rendelőben
Fotó: Polgár Tibor

A részönkormányzat elnöke büszkén sorolta a Tapolcafőn az elmúlt időszakban végrehajtott fejlesztéseket.

Többek között játszóteret, járdákat, buszvárót, vízelvezető árkokat építettek, a kultúrházban kialakítottak egy internetszobát, és utak javítására is maradt energiájuk, pénzük.

- Komoly összegekkel támogattuk Tapolcafő egyik büszkeségének, a Forrás Tanösvénynek a fejlesztését, ami a közelmúltban egy malomkerékkel lett gazdagabb - jegyezte meg Zsegraics Gyula. Hozzáfűzte, kiemelt jelentőséggel bír, hogy sokak nagy örömére elkészült az Igal-lakótelep rendezési terve is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!