Pápa

2014.12.11. 16:40

Nyugdíjasokat köszöntöttek Malomsokon

Malomsok - Nótaszó, tánc, tombola, ízletes lakoma minden adott volt a felhőtlen kikapcsolódáshoz a malomsoki nyugdíjas napi összejövetelen.

Polgár Tibor

Ennek megfelelően nem is volt meglepő, hogy hatalmas sikert aratott a helyi önkormányzat által szervezett rendezvény, melyet a település óvodásainak műsora nyitott meg.

Sebestyén Tamás nótaénekes (balra) jó hangulatot teremtett. Fotó: Tóth Balázs

Az önkormányzat tornatermében szép számban egybegyűlteket Fintáné Dóra Mária, Malomsok polgármestere köszöntötte, majd a helyi diákok képviseletében Huszár Emília, Fehér Márton, Horváth Ákos, Horváth Áron és Kolman Dávid hangszeres zenei fellépéssel kedveskedett a nyugdíjasoknak. Ezt követően Sebestyén Tamás, valamint Szórádi Árpád nótacsokorral fokozta a már amúgy is kiváló hangulatot.

A Malomsoki Nyugdíjasklub vidám, frappáns paródiával, továbbá énekkel és verssel köszöntötte társait. A rendezvényt a környéken nagy népszerűségnek örvendő Malomsoki Menyecskék nevű formáció zárta, mely ismert slágerek előadásával még táncra is perdítette a hálás közönséget. A szórakoztató műsor után közös vacsora következett, majd tombolasorsolást is tartottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!