Pápa

2016.03.30. 17:49

Súlyos pofonok

Pápa - Összesen 14 K1 és thai box szabályrendszerű mérkőzést láthatott a közönség a Koko-Gym KSE hatodik alkalommal megrendezett küzdősportgáláján, melynek a városi sportcsarnok adott otthont.

Haraszti Gábor

A pápaiak mellett a házigazda egyesület győri és a tatabányai testvérklubjának harcosai, továbbá bonyhádi, mosonmagyaróvári, miskolci, ajkai versenyzők léptek ringbe, sőt, még Angliából is érkezett ellenfél. A gála keretein belül profi négyes K1-tornát is láthatott a szépszámú közönség. Az esemény egyik legfontosabb célja az volt, hogy a pápai harcosok hazai közönség előtt megmutathassák magukat.

Hét pápai induló volt a két szünettel tarkított, profin megszervezett és levezényelt gálán. A mezőny kiegyensúlyozottságát mutatja, hogy több alkalommal is extra menetet kellett elrendelni, a pontozóbírók ugyanis nem tudtak döntésre jutni. Kezdéskénta hazai színekben versenyző Kiss Péter lépett szorítóba, aki megosztott pontozással a ráadásmenetben gyűrte le ellenfelét. Élete első meccsén Vizkeleti Kristóf sajnos alulmaradt a -100 kilogrammosok között, Frum István viszont 2:1-es pontozással megszerezte a győzelmet. Kovács László bonyhádi ellenfelét, Molnár Károly pedig az angol Aftab Miahot verte egyhangú pontozással.

A rendezvény egyik leglátványosabb összecsapását Kocsis Rajmond vívta. A pápai fiatalember kiválóan küzdött, mindent megtett a győzelemért, sajnos ezt a bírák másképp látták, és nem kis meglepetésre ellenfelét, Perge Bencét hozták ki győztesnek. Az est utolsó pápai fellépője Csongrádi Máté volt, aki egyhangú pontozással nyert. A profi négyes torna döntőjét Sebestyén Dániel Meszlényi Gábor ellen vívta, végül a mosonmagyaróvári Meszlényi vihette haza a pénzdíjat és a trófeát.Korpics Gábor, a Koko-Gym vezetője a küzdősportgálát értékelve elmondta: tanítványai teljesítményével, a rendezvény színvonalával és az azt övező érdeklődéssel egyaránt nagyon elégedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!