szponzorált tartalom

2018.06.14. 05:00

Tökéletes szettek egy kerti partihoz (x)

Amennyire a fesztiválok és a strand, annyira a kerti sütögetés is együtt jár a nyárral. Nincs is jobb, mint egy kellemes délután a barátokkal és a családdal, miközben az árnyékban grillezett húsokat eszünk, és jéghideg limonádét iszunk. De persze itt is fontos, mit viselünk.

A Balaton Plazában minden ruhadarabot beszerezhetsz, legyen szó medencés buliról, kerti sütögetésről, vagy esküvőről!

Praktikum a lazulásért

Az első és a legfontosabb szempont mindenképp legyen a kényelem, mikor kiválasztod a szettedet, hiszen nem egy állófogadásra mész, hanem a szabadba, ahol jó eséllyel mindenki oda ül, ahol épp helyet talál. Könnyen kerülhetsz te a fűbe, így a praktikum itt tényleg nagyon sokat számít. Kapj magadra egy farmer rövidnadrágot, egy menő pólót és egy flip-flop papucsot. Ez utóbbi azért is jó választás, mert bármikor lerúghatod, ha szeretnél egy kicsit a hűvös füvön sétálni. Tally Weijl üzletünkben a farmersorttól a vászonsortokig széles kínálatból válogathatsz.

A kertben is csajosan

Ha a társaságban te vagy az, aki mindig a nőiességét hangsúlyozza, akkor érdemes egy lenge, nyári ruhát választanod. Lehet ez sárga, piros, vagy akár tengerkék is. Idén divatosak az óriási virágminták is, így nyugodtan előkaphatod a szekrényedből a merészebb darabokat. A H&M-ben a maxiruháktól a minin át az A-vonalú ruhákig számos forma és szín között egész biztos megtalálod az idei slágerdarabot.

Medence a közelben

Ha nem egy szimpla kerti sütögetésre vagy meghívva, hanem igazi medencés bulira, akkor elkerülhetetlen a fürdőruha. De hát nem is bánjuk, nem igaz? Végre megmutathatjuk a bikini szezonra felturbózott alakunkat! A bikinihez válassz egy lenge anyagú, akár áttetsző oversize felsőt és egy rövidnadrágot! A J.press-ben bármilyen alakkal is rendelkezel, biztos megtalálod az ideális fürdőruhát, legyen az bikini, vagy épp egyrészes.

Kerti fogadás és esküvő

A nyári szezonnal elkerülhetetlen, hogy egy-két esküvőre mi is hivatalosak legyünk. Egyre többen a szabadban tartják nem csak a lagzit, hanem a ceremóniát is, így sokaknak gondot jelent, mit vegyenek fel, hiszen egész nap bírnia kell a strapát a kiválasztott szettnek. Ezekre az alkalmakra is a könnyű anyagú ruhák a legjobbak. Válassz tört fehéret –de semmiképp ne hófehéret, mint a menyasszony-, sárgát vagy pirosat! Kiegészítőnek pedig a finom virágos darabok, a nőies kalapok és a sok-sok napvédő krém is jöhet! Az Amnesia-nál rengeteg nőies darab közül válogathatsz, így biztosan megtalálod az esküvőre is a legszebb alkalmi ruhát!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában